Pilot takım amacından şaştı!

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney pilot takımın üstlendiği misyonu devam ettirmesi greketiğini söyledi.Haber61.net'in sorularını yanıtlayan Güney "Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'un bir an önce kuruluş misyonuna dönmesi gerektiğinin altını

Pilot takım amacından şaştı!

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney pilot takımın üstlendiği misyonu devam ettirmesi greketiğini söyledi.

Haber61.net'in sorularını yanıtlayan Güney "Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'un bir an önce kuruluş misyonuna dönmesi gerektiğinin altını çizerek" . 1461 Trabzon'un kuruluş amacı Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmektir. Bu takım bu amaçla kuruldu va amacına uygun adımlar atmalı. Bugünkü gelinen noktada misyonunun dışında hareket ettği görülüyor.

Trabzon'da belli bir kesim 1461 Trabzon'un ligde aldığı dereceyi çok önemsiyor. Ama bu 1461 Trabzon'un misyonu bu değil. 1461 Trabzon kümede düşübilir, şampiyonda olabilir ama A takıma oyuncu vermiyorsa amacına hizmet etmiyor demektir. Pilot takımın asıl hedefi A takıma oyuncu vermektir. A takıma oyuncu versinler, isterse küme düşsünler bunun bir önemi yok.

1461 Trabzon takım A takıma oyuncu vermiyorsa sorun var demektir. Bu konuyu çözüme kavuşturmamız gerekiyor..Pilot takım yaptığı transferlerle misyonuna uygun hareket etmediğini gösteriyor. Bir an önce pilot takım kuruluş amacına hizmet edecek şekile dönüştürülmeli. Felsefesinden taviz vermemeli. 

1461 Trabzon öncelikleTrabzon kökenli oyuncularla kadrosunu oluşturmalı. Eğer Trabzon dışından transfer yapacaksa dışardan oyuncu katacaksa bunlarında bir kriteri olmalı. bu  transferler genç ve gelecekte Trabzonspor'da forma giymeye aday oyuncular olmalı. Bunları da yetiştirip A takıma katmalı. 1461 Trabzon, Trabzonlu oyuncuları yada bölge oyuncularını kullanıp küme düşse kimse başarısız oldukları için onları eleştirmez" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor