Petek Dinçöz:Can beni dövdü ormana attı!

Petek Dinçöz, 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu. Canlı yayında ağlayarak Başbakan'dan yardım isteyen Dinçöz, Can Tanrıyar'ın kendisini dövdüğünü şöyle anlattı; "Zekeriyaköy'de dayak yedim ormanlık alanda karanlıkta saklandım sabaha kadar taksi bil

Petek Dinçöz:Can beni dövdü ormana attı!

Petek Dinçöz, 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu. Canlı yayında ağlayarak Başbakan'dan yardım isteyen Dinçöz, Can Tanrıyar'ın kendisini dövdüğünü şöyle anlattı; "Zekeriyaköy'de dayak yedim ormanlık alanda karanlıkta saklandım sabaha kadar taksi bile bulamadım otostop çektim alsınlar diye beni"

İşte Petek Dinçöz'ün eski eşi Can Tanrıyar ile ilgili yaptığı o açıklamalar:

"HEP DAYAK YEDİM"

'İki yıl boyunca sustum artık konuşacağım. Haluk Şentürk'ü bırakmak zorunda kaldım. Can Tanrıyar'dan hep dayak yedim. Can Tanrıyar'dan hep ayrılmak istedim. Can Tanrıyar'dan kurtulamadım. Şiddet gördüğümü herkes biliyordu.

"KASETLERLE BANA ŞANTAJ YAPTI"

Hep sustum ama susmakla olmuyor. Aldığım bütün evleri ona verdim.

Can Tanrıyar'dan kurtulmak için hala savaş veriyorum. Can Tanrıyar'dan kurtulmak için çok avukatla konuştum. Yeni albüm çıkardım, beni hiçbir programa çıkartmadı. Bana ulaşmak isteyenler önce ona ulaşıyordu.

Bütün röportajlarımı Can Tanrıyar yazıyordu. Kasetlerle bana şantaj yaptı. O kasetteki ben değilim dedim. 'Bana herkes' inanır dedi. Paramı tutmak istedim ama paramı alıyordu.

"EMİNE ERDOĞAN'A DA SESLENİYORUM"

Can Tanrıyar'dan kurtulamıyorum bana yardım edin. Başbakanımıza sesleniyorum. Emine (Erdoğan) Hanım'a sesleniyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler