Peşmergeye izin verilecek mi?

Başbakan Ahmet Davuoğlu, Enerji Bakanlığı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Davutoğlu, peşmergeye Kobani'ye geçiş konusunda "Şu anda böyle bir geçiş başlamış değil, görüşmeler sürüyor. Kobani'deki durumu dengeleyebilmek veya Kobani'deki dur

Peşmergeye izin verilecek mi?
Başbakan Ahmet Davuoğlu, Enerji Bakanlığı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
Başbakan Davutoğlu, peşmergeye Kobani'ye geçiş konusunda "Şu anda böyle bir geçiş başlamış değil, görüşmeler sürüyor. Kobani'deki durumu dengeleyebilmek veya Kobani'deki durumu, en azından zararlarını minimize edebilmek için bazı unsurların Kobani'ye geçişi konusunda da insani ve lojistik amaçlı olarak söylüyorum, görüşmeler sürüyor, bu görüşmeler çerçevesinde gerekli adımlar atılır" dedi.
 
Davutoğlu, Kobani'deki gelişmelere ilişkin "Türkiye insani acıları dindirmek için elinden geleni yaptı. Kobani üzerinden terör estirilmesine rağmen her türlü yardımı yaptık, yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler