Periscope'ta bir dizi yenilik

Online canlı yayın uygulaması Periscope, iPhone ve iPad'ler için güncellendi.Platformda gerçekleştiren güncellemelerin ardından iPhone ve iPad kullanıcıları 'Handoff' özelliği sayesinde bir cihazdan izlemeye başladıkları yayını, başka bir cihaza geçiş yap

Periscope'ta bir dizi yenilik

Online canlı yayın uygulaması Periscope, iPhone ve iPad'ler için güncellendi.

Platformda gerçekleştiren güncellemelerin ardından iPhone ve iPad kullanıcıları 'Handoff' özelliği sayesinde bir cihazdan izlemeye başladıkları yayını, başka bir cihaza geçiş yaparak izlemeye devam edebilecek.

Ses kısma özelliği Periscope'un kullanıma sunduğu yeni özelliklerden biri. Sesini kıstığınız kullanıcılar hala listenizde yer alırken canlı yayına başladıklarında bu kişilerden bildirim almayacaksınız.

Bunun haricinde yayın yapan kişilerin yer aldığı listede hangi dilde yayın yapan kullanıcıların bulunabileceğini de belirleyebiliyorsunuz.

PERISCOPE’TA DİL AYARI NASIL YAPILIR?

İstediğiniz dilde Periscope’u görüntülemek için, iOS cihazınız giderek dile ayarlanmış olduğundan emin olun > iPhone veya iPad dili - Ayarlar> Dil ve Bölge'de kısımlarında yapacağınız değişikliğin ardından Periscope'u Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Şu an için sadece iPad ve iPhone'ları kapsayan yeniliklerin kısa süre içinde Android uygulamasına da gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler