Periscope Android çalışmıyor

Bildiğiniz gibi son zamanların en çok konuşulan uygulamalarından olan Periscope uygulaması dün itibari ile Android için de kullanıma sunuldu. Ancak uygulama üzerinden canlı yayın yapmaya çalışan kullanıcılar birçok sorunla karşılaştığını söylüyor. Twitter

Periscope Android çalışmıyor

Bildiğiniz gibi son zamanların en çok konuşulan uygulamalarından olan Periscope uygulaması dün itibari ile Android için de kullanıma sunuldu. Ancak uygulama üzerinden canlı yayın yapmaya çalışan kullanıcılar birçok sorunla karşılaştığını söylüyor.

Twitter üzerinden canlı yayın yaparak sizi takip edenlere güzel bir deneyim yaşatabilmek adına Android platformu için yayınlanan Periscope uygulaması sorunlarla birlikte gelmiş gibi görünüyor.

Canlı yayın deneyimini yaşamak isteyen kullanıcılar uygulamada "initializing video stream, start broadcast ve uygulamadan atma" gibi sorunlar yaşıyor. Bu sorunların Android sürümlerine uyumsuzluğundan olup olmadığı şimdilik netlik kazanmış değil. Twitter'in konuyla ilgili olarak yakın zamanda sorunların çözümüne yönelik Periscope uygulaması için bir güncelleme yayınlaması bekleniyor.

Play Store’da rakibi olan Meerkat yılın başlarında kapalı beta sürümünü, Mayıs ayında da açık beta sürümünü Android cihazlar için sunmuştu; ancak Meerkat’ın hızlı çıkışına karşılık Periscope’un kullanıcıların karşısına beta değil de tamamen kullanılabilir bir tam sürüm ile hatta IOS kullanıcılarından daha fazla özellik sağlayarak daha sağlam çıkmayı düşündüğü ortada.Periscope’un Android kullanıcılarının, Google’ın Material Design ögeleri ile süslenmiş bu uygulamayı yüklemesi için işletim sistemlerinin en düşük KitKat 4.4 versiyonuna sahip olmaları gerekiyor. 

PERİSCOPE GİRİŞ YAPARKEN ALINAN HATALAR

Giriş yaparken alınan hata için çözüm basit. Twitter hesabınızla giriş yaparken profil oluşturma sayfasında tıkanıp kalıyorsa; İOS işletim tabanlı bir telefondan twitter hesabınız ile giriş yapınız. Heabınızı oluşturduktan sonra Andoid telefondan Periscope'ye giriş yapabilirsiniz. İşte bu kadar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler