Pazarspor süper ligi hedefliyor!

Henbol Bayanlar Birinci Lig takımlarından Pazarspor'un antrenörü Fatma Badoğlu, amaçlarının Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi. Badoğlu, ligi ikinci sırada tamamlayarak play-off'a katılmaya hak kazandıklarını belirterek, "Artık lig geride kaldı, yarı

Pazarspor süper ligi hedefliyor!
Henbol Bayanlar Birinci Lig takımlarından Pazarspor'un antrenörü Fatma Badoğlu, amaçlarının Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.
 
Badoğlu, ligi ikinci sırada tamamlayarak play-off'a katılmaya hak kazandıklarını belirterek, "Artık lig geride kaldı, yarı final müsabakalarına yoğunlaşıyoruz. Bu ayın sonunda Kuşadası'nda oynanacak yarı finaller için geçen hafta başladığımız çalışmaları daha da yoğunlaştırdık" dedi.
 
Hazırlıklarını Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda gerçekleştirdiklerini ifade eden Badoğlu, "Bu arada ligin yorgunluğunu atmak ve moral depolamak için Çamlıhemşin Zil Kale ormanlık alanda hem piknik yaptık hem de kros çalışmasıyla kondisyonumuzu artırdık. Bu çalışmalarımızın neticesinde inşallah Kuşadası'ndaki maçlardan iyi sonuçla ayrılarak Edremit'te oynanacak final maçlarından da başarı sağlayıp Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.
 
Badoğlu, play-off yarı final müsabakaları 30 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Kuşadası'nda, final maçlarının ise 8-10 Mayıs tarihleri arasında Edremit'te gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor