Pazarspor eski Trabzonsporlu'yu aldı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pazarspor, dış transferde Hasan Güleryüz ve daha önce Trabzonspor'da da futbol oynayan Emre Köksal'ı renklerine bağladı.Pazarspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, kulüp genel kaptanı Ali Osman Telatar'ın, Erzurum'da sürd

Pazarspor eski Trabzonsporlu'yu aldı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pazarspor, dış transferde Hasan Güleryüz ve daha önce Trabzonspor'da da futbol oynayan Emre Köksal'ı renklerine bağladı.

Pazarspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, kulüp genel kaptanı Ali Osman Telatar'ın, Erzurum'da sürdürdükleri yeni sezon hazırlıkları sırasında dış transferde Giresunspor'dan Hasan Güleryüz ve Konya Anadolu Selçukluspor'dan Emre Köksal'ın transferini gerçekleştirdiği belirtildi.

İç ve dış transfer çalışmalarının sürdürüldüğü ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Emre Köksal, orta sahanın sağında görev yapıyor. Trabzonspor, Ankaraspor, Kocaelispor, Akçaabat Sebatspor, Konya Selçuklu, Fethiye, Arsin ve Ünyespor takımlarında forma giyen Emre, PTT 1. Lig'de 13 müsabakada görev alıp bir gol attı. TFF 2. Lig'de 128 müsabakada oynayıp 20 gol atan oyuncu, 3. Lig'de ise 12 müsabakada forma giyip bir gol attı.

Giresunspor'un başarılı sağ bek oyuncusu Hasan Güleryüz ise 3. Lig'de 115, 2. Lig'de ise 78 müsabakada forma giydi. Güleryüz, Beykoz, Yalova, Gaziosmanpaşa, Kızılcahamam ve Giresunspor takımlarında görev yaptı. Erzurum kampında çalışmalara başlayan 2 oyuncu, kamp dönüşü Pazar'da sözleşme imzalayacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler