Pazar yerinde bomba patladı: 30 ölü, 15 yaralı!

Suriye'nin Halep kentinde bomba yüklü aracın uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu olay yerinde 30 kişi öldü 15 kişi ise yaralandı. Durumu ağır olan 5 yaralı Kilis'e getirildi.Edinilen bilgiye göre, Akşam 20.00 sıralarında Halep'in Hareten semtinde paza

Pazar yerinde bomba patladı: 30 ölü, 15 yaralı!

Suriye'nin Halep kentinde bomba yüklü aracın uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu olay yerinde 30 kişi öldü 15 kişi ise yaralandı. Durumu ağır olan 5 yaralı Kilis'e getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Akşam 20.00 sıralarında Halep'in Hareten semtinde pazar yerine park edilen bir otomobilin uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 30 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Patlamada yaralanan 15 kişiden durumu ağır olan 5 kişi Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kilis'e getirilen 5 yaralıdan 2'si Gaziantep'teki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Diğer 10 yaralı ise muhaliflerin kontrolündeki Halep'in Azez ilçesi ve çevresindeki hastanelerde tedavi altına alındı. Bombalı araçla yapılan saldırıyı IŞİD'in gerçekleştirdiği yönünde yerel kaynaklardan bilgiler geliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler