Parasını alamayan sanatçı bakın ne yaptı

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon Genç Engeliler Derneği 27 Haziran 2014'de Engellilere yardım amaçlı  gece düzenledi. Düzenlenen geceye Karadeniz'de son dönemlerde tanınmaya başlanan Fadime Nine Lakaplı  Sanatçı Ahmet Yıldırım'da davet edildi. Dernek

Parasını alamayan sanatçı bakın ne yaptı

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon Genç Engeliler Derneği 27 Haziran 2014'de Engellilere yardım amaçlı  gece düzenledi. Düzenlenen geceye Karadeniz'de son dönemlerde tanınmaya başlanan Fadime Nine Lakaplı  Sanatçı Ahmet Yıldırım'da davet edildi. Dernek başkanı ile sahne parası olarak bin 500 TL'ye anlaşan Ahmet Yıldrım, sonrasında parasını alamayınca Dernek Başkanı Yavuz'u tehdit ettiği ileri sürüldü.

Yıldırım'ın tehditlerinden korkan Dernek Başkanı Ayhan Yavuz Haber61.Net'e açıklamalarda bulundu. Tehditlerden korktuğunu ve Savcılığa giderek şikayette bulunacağını ifade eden Yavuz, " Telefondan arayarak gecemize katılmamızı söyledik. Oda geldi bize Bin 500 TL para istedi. Sonrasında konsere geldi. Bana dönerek " İyi ki de gelmişim."dedi. Konser bittikten sonra benden para istemeye başladı. Bana hakaret etti. Çok çirkin sözler söyledi bana ağza alınmayacak sözler söyledi.  Tehdit etti ve bana dedi ki " Bana mı sordunuz engelli olurken."söyledi. Bu söz bana çok dokundu. Facebook'tan da ağza alınmayacak sözler ve cep telefonuma mesajlar gönderdi."iddialarında bulundu.

Ahmet Yıldırım, Sosyal Paylaşım sitesinden, " Arkadaşlar bu karaktersiz,Trabzon engelliler derneği başkanı sözde Ayhan yavuz,,,beş para almadan yaptığı gecede sahne aldım,bir çok sanatçı dostum karşılık beklemeden orda oldu,insanız ya acıdık engelliler dedik,sazların parasını cebimden ödetti pislik,,utanmadan birde oyalayıp duruyor bizi,herkes bu k... o.. pisliği tanısın,sakın buna inanmayın dolandırıcı adi bir karaktersiz,,,,zaten geceye bir Allah ım kulu katılmadı benim dostlarımdan başka,,,boşuna dememişler Allah ın acımadığına sende acıma dilerim o topal bacağı yerinden kopsun pisliğin...geceye katılan bütün sanatçı dostlarımdan sazlarımdan özür dilerim."kelimelerine yer verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler