"Paralel"de bir tutuklama daha

Paralel yapı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra teslim olan 2 polisten başkomiser Erkan Ünal tutuklanırken, Mehmet Işık serbest bırakıldı. Paralel yapı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında mahkeme

"Paralel"de bir tutuklama daha
Paralel yapı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra teslim olan 2 polisten başkomiser Erkan Ünal tutuklanırken, Mehmet Işık serbest bırakıldı.
 
Paralel yapı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında mahkemece serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazı üzerine haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 şüpheli polisten 2’si sabah saatlerinde adliyeye gelerek teslim olmuştu. Teslim olan başkomiser Erkan Ünal tutuklanarak cezaevine gönderilirken, başkomiser Mehmet Işık ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
 
Haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 polisten bugün ifadesi alınan iki polisle birlikte teslim olan polis sayısı 16’ya yükselmişti. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nde sorgusu yapılan polislerden 12’si serbest bırakılırken, 4’ü tutuklanmış oldu. Yakalama kararından sonra adreslerinde bulunamayan İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Ömer Köse ise hala teslim olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler