Papadopoulos: “Golü atmak beni çok mutlu etti”

Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Papadopoulos, Trabzonspor forması altında çıktığı ilk maçta gol atmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda oynadığımız bu zor maçta, üstelik son dakikada galibiyet golünü atmak çok bü

Papadopoulos: “Golü atmak beni çok mutlu etti”

Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Papadopoulos, Trabzonspor forması altında çıktığı ilk maçta gol atmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda oynadığımız bu zor maçta, üstelik son dakikada galibiyet golünü atmak çok büyük bir mutluluk. Çok değerli bir 3 puan aldık. O golü atmak benim için çok değerliydi.” dedi.

10706497_803466033081212_1734179997_n.jpgTeknik Direktör Vahid Halilhodzic’in kendisine güven duyarak forma verdiğini dile getiren Papadopoulos, “Yeni geldiğiniz bir takımda teknik adamın size olan güveni çok önemli. Halilhodzic bana bu güveni duyarak maça ilk 11’de başlattı. Bende bu güvenin karşılığı olarak attığım golün sevincini kendisiyle paylaşmak istedim ve ona sarıldım” diye konuştu.

Trabzonspor’un çok büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Papadopoulos, “Böyle büyük kulüplerde aile olmak çok önemlidir. Trabzonspor’da bu başarıldı. Bu ailenin parçası olduğum için gurur duyuyorum” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor