Özlem Yıldız ekranları özlemiş

Ekranların sevilen yüzü Özlem Yıldız, gelecekle ilgili kariyerinin televizyon programları üzerine olduğunu söyledi. Yıldız, "Çünkü, oğlum benim hayata bakışımı değiştirdi. Onunla bol zaman geçirebileceğim işle meşgul olmak istiyorum" dedi.Evlenip, çocuk s

Özlem Yıldız ekranları özlemiş

Ekranların sevilen yüzü Özlem Yıldız, gelecekle ilgili kariyerinin televizyon programları üzerine olduğunu söyledi. Yıldız, "Çünkü, oğlum benim hayata bakışımı değiştirdi. Onunla bol zaman geçirebileceğim işle meşgul olmak istiyorum" dedi.

Evlenip, çocuk sahibi olduktan sonra ekranlardan bir süre uzak kalan, daha sonra tekrar hızlı bir dönüş yapan Özlem Yıldız, Adana'da düzenlenen "Moda Günleri" kapsamındaki, 2015/2016 Sonbahar-Kış defilesini sunduktan sonra gazetecilerin gelecek planları üzerine sorularını yanıtladı. Ünlü sunucu, ekranlardan uzak kaldığı sürede özlem duyduğunu ancak, ailesine de zaman ayırmak istediği için dizi ve filmler gibi projelere sıcak bakmadığını söyledi. Sempatik sunucu, oğlu ile zaman geçirmeyi çok sevdiğini, ona annelik yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Bazen birlikte uyuduğumuz oluyor. Çok yorucu tempoda çalıştığımda, özellikle kış aylarında erken yatıp, erken kalkıyorum. Oğlumu okula ben gönderiyorum. Onu uzun yaz tatilinin ardından ders çalışma temposuna alıştırmak için çok büyük çaba harcıyorum. Bazen ben okumayacağım diye direndiği bile oluyor. Ama çocuk da haklı, yaz tatilinde gezdi, dolaştı, eğlendi, bol bol denize girdi, havuza girdi, tekrar okul temposuna alıştırmak zor oluyor."

"OĞLUM ÜÇÜNCÜ SINIF OLDU"

Oğlu Demir'in bu yıl üçüncü sınıf olduğunu, kendisine de sürekli hesap sormaya başladığını belirterek, şöyle devam etti:

"Oğlum iki yaşına kadar babacı takılıyordu. Babasına daha düşkün olduğunu gözlemliyordum. Hep derler ya erkek çocuklar anneye, kız çocuklar babaya düşkün olur diye. Bizde tam tersi olduğunu düşünürken, yaşı ilerledikçe oğlum bana aşırı düşkün olmaya başladı. Onunla çok güzel zaman geçiriyoruz. Programım olmadığında çok mutlu oluyor. Giyimimden makyajıma kadar çok ilgili. Güzel giyindiğimde de "annecim prensesler gibisin" diyor. Sanırım oğlum ilerde evlendiğinde annesi gibi güzelliğine ve bakımına düşkün bir eş seçecektir."

"BRONZ TENİM TAMAMEN DOĞAL"

Bronz teni ile dikkati çeken Özlem Yıldız, "Bu yıl sıcağı abarttım aslında. Çok yandım. Şu anki bronz tenim tamamen doğal. Çok fazla güneşte kaldım. Aslında bu kadar fazlası iyi değil ama ben güneşi çok seviyorum" dedi. Yaz aylarında da hiç makyaj yapmayıp cildini dinlendirdiğini söyleyen Özlem Yıldız, cildinin genetik yapısından kaynaklı problemsiz oluşunun da işini kolaylaştırdığını anlattı.

YILDIZ'IN GELECEK PLANI

Gelecekteki kariyer planlarından da söz eden Özlem Yıldız, bu planın tamamen televizyon üzerine kurgulu olduğunu belirterek, "Ekranda olmayı seviyorum. Dizi ya da sinema filmi setleri çok yorucu olduğundan düşünmüyorum. Televizyonda olmak beni daha fazla mutlu ediyor. Belki ilerde bana artısı olabilecek bir başka iş daha ekleyebilirim ama şu an için bir düşüncem yok henüz. Ayrıca iki iş bir arada çok zor. Özellikle anne iseniz bu daha da zor oluyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler