Özkan Sümer’den Trabzonspor yorumu

Trabzonspor’da yaşanan gelişmelere bir açıklamada Trabzonspor’un eski başkanlarından Özkan Sümer’den açıklama geldi.Özkan Sümer Haber 61 Spor Servisine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un çok ciddiyetsiz bir şekilde yönetildiğini belirterek"Yaşanan bu geli

Özkan Sümer’den Trabzonspor yorumu

Trabzonspor’da yaşanan gelişmelere bir açıklamada Trabzonspor’un eski başkanlarından Özkan Sümer’den açıklama geldi.

Özkan Sümer Haber 61 Spor Servisine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un çok ciddiyetsiz bir şekilde yönetildiğini belirterek"Yaşanan bu gelişmelerden ortaya çıkan sonuç Yönetimin ciddiyetsizliğine takımda uymaya çalışıyor. Trabzonspor yönetim kurulunda yaşanan istifalar, dönüşler, çıkışlar var. Ama daha da önemlisi sorumluluk anlayışından mahrum olarak yönetilen Trabzonspor’da futbol takımını da olayın içine bulaştırmak hiçte şaşılacak bir şey değil.Trabzonspor’da nereden bakarsanız bakın tutarlı görmek söz konusu değil.

Sonucu ve etkisi bakımından Trabzonspor’da yaşanan bu gelişmelerden kaygı duymamanın mümkün olmadığını belirten Sümer, Trabzonspor’da bir yetkili ve kaptan tartışıyor. Diğer taraftan yöneticilerin gel gitler yaşıyor.  Trabzonspor böyle liğme liğme edilmiş, Yani hiçbir sağlam tarafın kalmadığını net bir şekilde ifade edebiliriz . Bana biri bu yaşanan gelişmelerin sağlam tarafını anlatsın biz de ona tutunalım ve başka değerlendirmeler yapalım " dedi.

Trabzonspor’da yaşanan bu gelişmelerin nedenlerin bilinmesi gerektiğinin altını çizen Sümer, Onur Trabzonspor’un kaptanıdır  bunların karşılıklı oluşu ve hiçbir tarafı onaylanacak bir durum değildir. Nereden  bakarsan bak bu olaylar Trabzonspor’un nasıl yönetildiğinin tam bir yansımasıdır ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler