Özer'den çağrı var

Geçtiğimiz sezon ortasında Kasımpaşa'dan 1,5 yıllığına kiralanan Özer Hurmacı'nın durumu Ocak ayının ilk günlerinde netleşecek.Fotospor'da yer alan habere göre; Sözleşmesi gereği 1.5 milyon euro karşılığında Özer'in bonservisini alma hakkı olan bordo-mavi

Özer'den çağrı var

Geçtiğimiz sezon ortasında Kasımpaşa'dan 1,5 yıllığına kiralanan Özer Hurmacı'nın durumu Ocak ayının ilk günlerinde netleşecek.

Fotospor'da yer alan habere göre; Sözleşmesi gereği 1.5 milyon euro karşılığında Özer'in bonservisini alma hakkı olan bordo-mavililerin ilk etapta tecrübeli futbolcu için Kasımpaşa ile takas pazarlığına gideceği bildirildi. Trabzonspor'un bonservisini almak için Mayıs ayına kadar zamanı bulunan Özer konusunda takas opsiyonunu hayate geçiremezse 1.5 milyon euro'yu ödeme veya indirim alma konusunda aceleci davranmayacak. Özer'in ise kafasının rahat bir şekilde ikinci yarıya girmek için transfer işini halledilmesi konusunda yöneticilerden istekte bulunduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler