Özer'de kritik hafta

Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynadığı derbi maçın ardından gündemden düşmeyen Özer Hurmacı'nın kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek.1.5 yıllığına kiralanan Özer'in, Kasımpaşa ile yapılan anlaşma gereği 1 milyon 500 bin euro'luk satın alma opsiyonunun s

Özer'de kritik hafta

Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynadığı derbi maçın ardından gündemden düşmeyen Özer Hurmacı'nın kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

1.5 yıllığına kiralanan Özer'in, Kasımpaşa ile yapılan anlaşma gereği 1 milyon 500 bin euro'luk satın alma opsiyonunun süresi 8 gün sonra bitiyor. Bu süreye kadar belirlenen rakam yatırıldığı taktirde Trabzonlu futbolcu bordo-mavili takımda kalacak, aksi taktirde ise sezonun sona ermesinin ardından Kasımpaşa'ya geri dönecek. Devre arasında Özer'i geri almak için bordo-mavili kulübün kapısını geri çalan Kasımpaşa ise satın alma opsiyonu hakkının kullanılmaması için gün sayıyor. Beşiktaş karşılaşmasında oyundan çıkarken gözyaşlarına hakim olamayan Özer'in de bu nedenle oldukça duygusal olduğu öğrenildi. 

Kalmasını istiyoruz 

Başkan yardımcısı Ali Uzunay, Özer Hurmacı'nın takımda kalmasını istediklerini, bu konuda en kısa zamanda girişimlerin başlayacağını söyledi. Asbaşkan Uzunay, "Özer takımı için savaşan bir oyuncu ve kalbi burada. Onu tutmak istiyoruz. Gerekeni yapacağız. Bu konuda gelişmeler yaşanabilir. Duruma bakacağız" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor