Özer Hurmacı hırs yaptı

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle ligin son haftasına yetişeceği açıklanan Özer Hurmacı, takımdan ayrı olarak yaptığı antrenmanlarda hırsı ile göz dolduruyor. Tedavisini aksatmadan yürüten Özer'in en azından Galatasaray maçına yetişmek istediği öğrenildi

Özer Hurmacı hırs yaptı
Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle ligin son haftasına yetişeceği açıklanan Özer Hurmacı, takımdan ayrı olarak yaptığı antrenmanlarda hırsı ile göz dolduruyor.
 
Tedavisini aksatmadan yürüten Özer'in en azından Galatasaray maçına yetişmek istediği öğrenildi. Performansı ile takıma önemli katkılar yapan Özer'in bu hırsı teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Mandıralı, Özer'in çok iyi bir profesyonel olduğunu belirterek, "Biz sakatlığının uzun süreceğini düşünmüştük ama kendisi özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Umarım en kısa zamanda aramıza katılır" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor