Özer Hurmacı gözyaşlarını tutamadı

Trabzon Avni Aker'de Beşiktaş, Demba Ba'nın golüyle öne geçerken golden hemen sonra Ersun Yanal oyuncu değişikliği yaptı.Maçın 60. dakikasında Özer Hurmacı, oyundan alınmasına taraftar tepki gösterdi. Bu gece istekli ve arzulu olan oyuna katkı sağlayan Öz

Özer Hurmacı gözyaşlarını tutamadı

Trabzon Avni Aker'de Beşiktaş, Demba Ba'nın golüyle öne geçerken golden hemen sonra Ersun Yanal oyuncu değişikliği yaptı.

Maçın 60. dakikasında Özer Hurmacı, oyundan alınmasına taraftar tepki gösterdi. Bu gece istekli ve arzulu olan oyuna katkı sağlayan Özer, oyundan çıkarken gözyaşlarını tutamadı. Koridora girerken de sinirli bir şekilde formasını çıkartan Özer, kısa bir süre sonra yedek kulübesine giderek yerine oturdu. Bir grup taraftar Trabzonspor'un yedek kulübesinin arkasından bu kararı nedeniyle Ersun Yanal'a tepki gösterdi. Ersun hoca da bu tepkiye eliyle karşı tepki verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor