Özel Ekip 4 saatte 3 zanlıyı yakaladı

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon Emniyet’i Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir süredir kentte konuşulan cinayetleri tek bir operasyon ile çözdü. Asayiş şube ekipleri; Arsin ve Akçaabat’ın Yıldızlı mevkiinde meydana gelen iki ayrı cinayette titiz çalış

Özel Ekip 4 saatte 3 zanlıyı yakaladı

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon Emniyet’i Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir süredir kentte konuşulan cinayetleri tek bir operasyon ile çözdü. Asayiş şube ekipleri; Arsin ve Akçaabat’ın Yıldızlı mevkiinde meydana gelen iki ayrı cinayette titiz çalışmalar sonucu başarılı operasyon düzenleyerek faillerini yakaladı. Arsin’de Kayınvalidesi ile Kayınpederini öldüren Enes K. Asayiş Şube’nin oluşturmuş olduğu Özel Ekip tarafından kıskıvrak yakalanarak ele geçirildi.

YILDIZLI CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ

Aynı saatlerde Asayiş Şube Ekipleri; Yıldızlı’da meydana gelen Erdoğan Hellaç Cinayetini de aydınlattı. Bu olayların çözülmesi için özel ekip oluşturan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 4 saatte 6 ayrı adrese operasyon düzenleyerek failleri ele geçirdi. Yakalanan Faillerden Arsin zanlısı Enis K; Yarın Mahkemeye çıkarılacağı öğrenilirken Yıldızlı cinayetinin faili Volkan K. İse cinayeti işlediği eve getirilerek tatbikat yapıldı.

NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Emniyetteki ifadesinde cinayeti neden işlediğini bilmediğini söyleyen Volkan K. Maktul Erdoğan Hellaç’ın yanına uyuşturucu ve alkol aldıktan sonra geldiğini belirtti. Volkan K. Bugün hastaneye çıkarılacak alınan doktor raporunun ardından Tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YAKALANDI

Dizi filmleri aratmayan operasyonlar düzenleyen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri iki ayrı cinayeti çözmek için çaba sarf ederken bir olayı daha aydınlattığı dikkatlerden kaçmadı. KTÜ’de öğrenci Metehan Tuna Göre’yi darp ederek bitkisel hayata sokan 3 zanlıyı kısa süre yakaladı. Özel Ekip Kalkınma Mahallesinde meydana gelen olaya zaman kaybetmeden müdahale etti ve Alperen M. Fatih Ç. İle Emre V’yi gözaltına aldı. Savcı Alperen M’yi tutuklayarak Bahçecik Cezaevine gönderdi.

DAMADIN FAİLİ HER AN…

Asayiş Şube Müdürlüğü Of’ta meydana gelen kamuoyu tarafından Damat cinayeti olarak bilinen failini de yakalamasına ramak kaldığı öğrenildi. Özel Ekip ilçede yapmış olduğu geniş çaplı araştırma neticesinde failin gide bileceği her yeri kapatıldığı öğrenildi. Olay faili Raşit İ. Amcasının oğlu Damat Serkan İhtiyarı düğünde öldürmüştü.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler