Özdilek: İşin rengini değiştirdi

SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Trabzonspor karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu.Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Özdilek, "İlk devre çok dengeli bir oyun oldu. Rakibin 2 atağı var, biri Mehmet'in duran toptan harika

Özdilek: İşin rengini değiştirdi

SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Trabzonspor karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Özdilek, "İlk devre çok dengeli bir oyun oldu. Rakibin 2 atağı var, biri Mehmet'in duran toptan harika golü var. Bir de Bosingwa'nın ortasında yediğimiz gol var" ifadelerini kullandı.

Maçın kırılma anı hakkında konuşan Özdilek, "Böyle maçlarda ikinci golü yiyince geri dönmesi zor oluyor. Maçın kırılma anı Edinho'nun kaçırdığı pozisyon bence. Maçın gidişatını farklı yöne çevirdi. İkinci yarı daha önce bir yapımız vardı. Neticesinde 90'da Murat'la direkten dönen topumuz var. İyi bir performans sergiledik. Berabere bitirebilirdik, her şey kurguladığımız gibi gidiyordu. Ancak duran toplar işin rengini değiştirebiliyor" şeklinde konuştu.

Öte yandan Edinho'nun uzatma anlarında gördüğü kırmızı kart hakkında konuşan Özdilek, "Edinho ile atıldığı pozisyon için konuştum. Sadece ittim dedi. Küfür falan yoksa ağır bir karar oldu" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor