Özbak: Faruk Özak var demek!

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Faruk Özak’ın Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmemesi olayını organize ettiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.Faruk Özak’ın bir yönetimi aklamayacak gücü olsa Nuri Albayrak ile girdiği yarışta, ortağı kadim

Özbak: Faruk Özak var demek!

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Faruk Özak’ın Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmemesi olayını organize ettiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Faruk Özak’ın bir yönetimi aklamayacak gücü olsa Nuri Albayrak ile girdiği yarışta, ortağı kadim dostu İskender Önal’ı seçtirirdi diyen Ali Özbak, “yani Albayrak seçilirken 1224 oy aldı, İskender 688 oy aldı, Özkan Sümer ise 529 oy aldı” dedi. 

Ali Özbak açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

“Bakın Nuri Albayrak kulübe vermiş olduğu parayı tahsil edebilmek için İstanbul, Kartal Cevizli’de alınmış yeri petrol istasyonuna verdi. Aldı oradan parasını sonrada kongre kararı aldı. Yani aptal yerine mi koydu bu milleti. Ne işi var bunun Faruk’la. O zaman da Sn. Özak ile pek bu konuları konuşmuyorduk, kızıyordum ona. Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmemesinin arkasında Faruk Özak var demek abesle iştigaldir. Her şeyden önce ayıptır.  Faruk Özak o kongreye de katılmadı. Birilerini kontrol etti de onlara kongrede hayır oyu verdirdi öylemi. 

Onlar 16 Aralık 2006’da Atatürk Kültür Merkezinde İbra edilmiş miydiler? Rahmetli Cengiz Cebi divan başkanıydı. Bunu neden konuşmuyorlar? Orda da ibra edilmediler. Hem de seçim falan da yoktu. Neden edilmediklerini de bilmiyorum, millette sorsunlar. Seçilirken hak da, ceza verirken mi kötü?

İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimini kongreye getirmek için, şimdi imza topluyorlar. Ama yüzde 51’i onlarda nasıl olacak bu iş? Demek ki hal ve hareketlere göre insanlar davranıyor.

18 Aralık 2005 kongresinde Sn. Nuri Albayrak salonda dolaşıyordu. Adaydı ve delegelerden oy istiyordu. Peki, 09 Şubat 2008’de görevi teslim ederken neredeydi? Neden gelmedi kongre salonuna? Bu kulüp oyuncak mıdır? Mehmet Ali gelmeyecek, başımın üstünde, o gelmeyecek başımın üstünde, öyle bir şey yok. Aldığın emaneti geleceksin yerinde devredeceksin.

 Birilerini suçlayarak komplo teorileri ile kimse bir yere varamaz. Tamam, Faruk Özak’ın yaptığı bazı işler eleştirilebilir, bir şey demiyorum.

Bakın Faruk Özak en fazla yönetici önerir, millette seçer. Seçmeyin o zaman, ya da oy vermeyin 2008’de Sn. Sadri Şener’i önerdi, üyeler seçti. 2005’te İskender’ Önal’ı önerdi, kimse seçmedi. 

Yani adamlar Sn. Özak’ı karalamak için ne varsa yapıyor. Öyle bir şey yok. Kimse eleştirilmez demiyorum ama bu ibra işinin Sn. Özak’la filan alakası yok.  Ogün seçilenlerin bazıları havaya kaldırdı elini ama sonradan yanlış yaptık dediler. Yanlış bizim kulüpte devam ediyor. Faruk Özak’ın yanında değilim. Ama benim bildiğim Faruk Özak’ın ibra ile bir ilgisi yoktur. Sn. Özak’ın Nuri Albayrak’ı ibra ettirmeyecek kadar gücü olsa kimse bu kulübün kapısından içeri giremez.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler