Özak; " 81 Vilayetten bir tek Trabzon'da maç yapıyor"

Trabzonspor eski Başkanı Eski Bakan Faruk Özak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon’da  efsanelerle oynadığı ve  belirli kesimlerden eleştiri alan maçla ilgili olarak konuştu.

Özak; " 81 Vilayetten bir tek Trabzon'da maç yapıyor"

Trabzonspor eski Başkanı Eski Bakan Faruk Özak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon’da  efsanelerle oynadığı ve  belirli kesimlerden eleştiri alan maçla ilgili olarak konuştu. Özak Avni Aker stadında efsanelerle siyasilerin oynadığı maçın organizesi ilgili kendisinin bir ilgisi olmadığını ifade ederek” Keşke organizasyonu ben yapsaydım, bundan gurur duyardım. Bakın olay şöyle oldu.bende sonradan öğrendim.  Başbakanımız Ahmet Davutoğlu danışmanına diyor ki “ Trabzon'u ara, ben Trabzonspor'lu eski efsane futbolcularla bir maç yapmak istiyorum”. Danışmanı hemen Süleyman Soylu'yu arıyor. O da Yılmaz Büyükaydın'ı arıyor ve Büyükaydın bu işi organize ediyor. Bana söyleseler seve seve organize yapardım. Bir ülkenin başbakanı 81 vilayet dururken  bir tanesine diyor ki “ Ben sizinle maç yapacağım” diyor. Bu ne demektir? Bu  Trabzonspor'un büyüklüğündendir. Trabzonspor geçmişine kadar büyüktür, bunu da Sn Başbakanız biliyor.

BEN DEĞİL BÜYÜKAYDIN ORGANİZE ETTİ

Bu maçı organize eden eski Merkez İlçe Başkanımız Yılmaz Büyükaydın bana 3 kişiyi siz çağırır mısınız ? dedi . Bende Şota’yı aradım ,geldi. Necati’yi aradım oda  geldi.  Alikemal Denizci’yi aradım o da vapurdaydı gelemedi,özür diledi. Bu organizasyonu yapmaktan gurur duyardım. Çokta güzel oldu. Ahmet Bey bizim eski oyuncularımızı onore etti. Hatta bu işi siyaseten de yapmadı. Siyasetten yapsa oraya 20 bin kişi çağırırdı.

BAŞBAKANIMIZ İLKKEZ BİR KULÜBÜ ZİYARET ETTİ

Trabzon'lu bazı arkadaşlar küçük resme bakıyorlar. Biz Trabzonspor'u her zaman siyaset üstü tuttuk. Trabzonspor kulübüne haber verilip verilmemesi benim konum değil. Başbakanımız Sn Davutoğlu Trabzonsporu ziyarete gitti. Size soruyorum  Başbakanımız, bugüne kadar hangi kulübü ziyaret etti.Cumhurbaşkanımız 4 kez kulübümüzü ziyarete gitti.Bunu yazan arkadaşlarımız siyaseten mi yazıyor duygusal mı yazıyor?.Olayın büyüklüğünü görmüyorlar mı

BAŞBAKAN  YAVUZ SELİM MÜJDESİ VERDİ

Faruk Nafız Özak'ın Haber61 TV'ye yaptığı açıklamada; ”  Biz daha önce Yavuz Selim sahasının yerinde kalması için girişimlerde bulunmuştuk. Sayın TOKİ başkanımızla daha önce konuşmuş ve onlara” Avni Aker'in yerine yüksek bina yapmayın” dedik.Onlar da bize “Tamam” dedi .TOKİ’den bunun sözünü aldık. “Yavuz Selim'i de koruyalım” dedik. Sağcısı solcusu herkesin talebi buydu Orası günde 3 -4 bin kişinin maç seyrettiği yer .Orası bizim hafızamız..Sn Başbakan da geldi ve bu müjdeyi verdi.Yavuz Selim sahası yıkılmayacak.Yani size soruyorum Sn Davutoğlu burada maç oynadığı için mi bunu söyledi.”Hayır” Futbol maçı oynamasa da bunu yapacaktı,

BENİM TRABZONSPORLULUĞUMU KİMSE TARTIŞAMAZ

Başbakan  Türkiye’de herkesin başbakanı,Benimle hesabı olanla ben hesabı görürüm. Ama öyle sosyal medyada küfür ederek hakaret ederek bu işler olmaz.Bura da herkes aklına başını toplaması lazım.. Benim Trabzonsporluluğumu kimse tartışamaz.

 EFSANELERE LAF ATANLAR ONLAR SAYESİNDE EKMEK YİYORLAR

 Bugün bu efsane futbolculara saygısızlık yapanlar unutmasın ki bir kısım medya onlar sayesinde para kazanıyorlar onlar sayesinde gazeteye yazı yazabiliyorlar. Bana sorarsanız bu tartışmayı bitirmek lazım. Trabzonspor bugün ne durumda ona bakmak lazım. Trabzonspor yönetiminin burada hiçbir kusuru günahı yoktur. Başbakanımız Trabzonspor'a gitmiştir. Ben gitmem çünkü Trabzonspor başkanıyla mahkemeliğim. Başbakan gitmiştir buna saygı duyarım. Başbakan Trabzonspor’a  ne kadar fayda sağlarsa, ben bundan o kadar mutluluk duyarım. Bizim Trabzonsporluluğumuz Çanakkale savaşındaki o ruhu anlatan Trabzonspor'dur. Biz top oynarken doğmamış olanlar biz oynarken kısa pantolanla gezenler bizim çektiğimiz sıkıntılarımızı çekmeyenler bizimle Trabzonsporluluk yarışına girmesin.Herkes haddini bilsin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor