Öz yeğenini mi kaçırdı

Sevim-Muammer Ç. çiftinin 6 çocuğundan 5'incisi Gonca Ç., 19 Haziran günü ortadan kayboldu. Ailesi sabah yatağında genç kızı bulamayınca her yerde onu aramaya başladı. Nişanlı genç kızın bir anda pijamaları ile ortadan kaybolmasına anlam veremeyen ailesi

Öz yeğenini mi kaçırdı
Sevim-Muammer Ç. çiftinin 6 çocuğundan 5'incisi Gonca Ç., 19 Haziran günü ortadan kayboldu. Ailesi sabah yatağında genç kızı bulamayınca her yerde onu aramaya başladı. Nişanlı genç kızın bir anda pijamaları ile ortadan kaybolmasına anlam veremeyen ailesi güvenlik kuvvetlerine başvurdu. Ancak, sonuç alamadı. Gonca Ç.'nin ardından Trabzon'da oturan dayısı Birol Y.'nin de aynı gün ortadan kaybolması ailesini şüphelendirdi. Gonca'nın sevdiği ile nişanlı olduğunu ve yakında evleneceğini anımsatan yakınları şunları anlattı:
 
"Gonca'nın annesiyle kardeşleriyle sorun vardı. Trabzon Akçaabat'ta yaşayan dayısı Birol olaydan 1 ay önce Aşkale'ye geldi. Yaklaşık 20 yıldan bu yana miras anlaşmazlığı nedeniyle görüşmüyorduk. Dayı ile yeğeni Gonca'nın araları çok iyiydi. Olay günü en küçük kardeşimiz Gamze ile Gonca hastaneye gidecekti. Sabah uyandığımızda Gonca yatağında yoktu. Pijamaları ve annesinin ayakkabıları ile ortadan kayboldu. Dayısı ile sırdaş gibi olduklarından 'bilgisi vardır' diye onu aradık. Fakat onun da telefonuna ulaşamadık. Sonradan öğrendik ki, evdeki para ve altınları alarak kayıplara karışmış. Kuzeninden de 'Erzurum'dan kız kaçıracağım' diyerek otomobilini istemiş. O günden beri ikisinden de haber alamıyoruz. Savcılık kararı ile telefon sinyalleri de takipe alındı. Gonca'nın kendi ayakkabılarını giymeye dahi fırsatı olmamış. Dayısının zorla kaçırdığından şüpheleniyoruz. Dayısının psikolojik sorunları var. Gonca'nın can güvenliğinden endişe ediyoruz. Annesi göğüs kanseri, kaçırılma olayı ile birlikte iyice yıkıldı. Gonca daha çok küçük. Görenlerin 0537 946 45 14 numaralı telefona bildirmelerini rica ediyoruz. Tek isteğimiz evine dönmesi. Kandırıldığını düşünüyoruz, ailecek perişan olduk." 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler