Oyuncunun HDP isyanı

 OYUNCU Maral Büyüksaraç, fotoğraflarının sosyal medyada sahte profillerde kullanılması ve bir siyasi parti afişi haline getirilmesine tepki gösterdi. Büyürsaraç, hiçbir parti ile uzaktan yakından ilgisi olmadığını belirtirken sahte profillerde kullanılan

Oyuncunun HDP isyanı
 OYUNCU Maral Büyüksaraç, fotoğraflarının sosyal medyada sahte profillerde kullanılması ve bir siyasi parti afişi haline getirilmesine tepki gösterdi. Büyürsaraç, hiçbir parti ile uzaktan yakından ilgisi olmadığını belirtirken sahte profillerde kullanılan fotoğraflarının kaldırılması için yasal girişimlerde bulunduklarını söyledi.
 
Maral Büyüksaraç, ‘Kurd Aleviler’, ‘Dağlara Gel Dağlara’, ‘Nazlı Kaya’ gibi sayfalarda ‘Kayıp Ceset’ gibi sahte isim veya rumuzlarla profil fotoğrafı olarak kullanılması, ayrıca HDP’yi desteklerken gösteren bir afiş hazırlanmasına tepki gösterdi. Büyüksaraç, Atatürkçü olduğunu, sosyal medya hesaplarında kullanılan fotoğrafı kullanılarak oluşturulan sahte hesaplardaki görüşlere katılmadığını anlattı. Maral Büyüksaraç yine fotoğrafı kullanılarak hazırlanan afişte desteklediği belirtilen HDP’nin veya başka bir siyasi parti ile hiçbir ilgisi olmadığı gibi destek vermesinin söz konusu olmadığını söyledi. Büyüksaraç, sahte hesaplarda fotoğrafını görenlerin bunları Facebook veya Twitter’e şikayet etmesini isterken, şöyle dedi:
 
“Sosyal medyayı çok aktif kullanmıyorum. Birileri kendi siyasi veya ideolojik görüşleri doğrultusunda bilgim olmadan fotoğraf veya adımı kullanıyor. Olacak şey değil. Çok sinirliyim. Benim hiçbir parti ile uzak veya yakın bağlantım yok. En kısa sürede fotoğraflarımı kullanmaktan vazgeçmelerini istiyorum. Gereken hukuki mücadeleyi başlatmak ve girişimlerde bulunmak üzere avukatım devrede."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem