Oyun sistemi gerginlik yarattı!

Trabzonspor'da özellikle bazı yabancı oyuncuların defans ağırlıklı oyun sisteminden rahatsız oldukları için teknik direktör Vahid Halilhodzic'le aralarında oluşan gerginliğin iyice su yüzüne çıkmaya başladığı öne sürüldü.TOPLANTIDA TARTIŞMAİstanbul Başakş

Oyun sistemi gerginlik yarattı!

Trabzonspor'da özellikle bazı yabancı oyuncuların defans ağırlıklı oyun sisteminden rahatsız oldukları için teknik direktör Vahid Halilhodzic'le aralarında oluşan gerginliğin iyice su yüzüne çıkmaya başladığı öne sürüldü.

TOPLANTIDA TARTIŞMA

İstanbul Başakşehir maçından sonra ve Kasımpaşa müsabakasından önce yapılan analiz toplantılarında Kevin Constant’ın Boşnak çalıştırıcıya hücuma dönük bir oyun sistemi benimsemeleri gerektiğini vurguladığı, Malili forvet oyuncusu Mustapha Yatabare’nin de bu görüşe destek verdiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor