"Oy verme işlemi bittikten sonra..."

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, oy verme işlemi bittikten sonra sandıkların kapatılıp il,ilçe seçim kurullarına sağlıklı ve kısa sürede ulaşması için çalışmalara devam edeceklerini bildirdi. Öz, yaptığı açıklamada, Türkiye'de güzel bir demokrasi şöleni yaş

"Oy verme işlemi bittikten sonra..."
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, oy verme işlemi bittikten sonra sandıkların kapatılıp il,ilçe seçim kurullarına sağlıklı ve kısa sürede ulaşması için çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.
 
Öz, yaptığı açıklamada, Türkiye'de güzel bir demokrasi şöleni yaşandığını söyledi.
 
Mahalli İdareler Seçimlerinde vatandaşların hem belediye başkanlarını, hem belediye meclis üyeleri hem de muhtarları seçtiklerini belirten Vali Öz, ''Trabzon'da seçim öncesi güzel bir demokrasi sınavı verildi ve güzel günler yaşandı. Bugün de seçim gününü güzel bir şekilde geçiriyoruz'' dedi.
 
Öz, Trabzon'da 2 bin 226 sandıkta oy kullanıldığını ifade ederek, ''Yaklaşık 552 bin kişi oy kullanıyor. Oy verme işlemi sabah saat 07.00'de başladı ve 16.00'da sağlıklı şekilde sonuçlandırmayı planlıyoruz'' diye konuştu.
 
Trabzon ve bazı bölgelerde hava şartlarında sıkıntılar yaşandığını vurgulayan Öz, şunları kaydetti:
 
''İl Özel idaremiz, belediyemiz, yerel yönetimlerimiz, Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz ve diğer kurumlarımız geceden itibaren yoğun çalışma içerisindeler. Sandıklarımızın sağlıklı şekilde ulaşması ve özellikle kırsalda oy verme işleminin sağlıklı şekilde gitmesi için yoğun gayret gösteriyorlar. Trabzon'da bu şekliyle oy verme işlemi sağlıklı şekilde devam ediyor.''
 
Öz, kentte en son kapalı olan köy yolunun da sabah saatlerinde ulaşıma açıldığını kaydederek, oy verme işlemi bittikten sonra sandıkların kapatılıp il, ilçe seçim kurullarına sağlıklı ve kısa sürede ulaşması için çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem