Otopsi raporu açıklandı! İşte kesin ölüm nedeni

Ezgi Mola, Ceyda Düvenci gibi birçok ismi zayıflatan ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun kesin ölüm raporu açıklandı.UYUŞTURUCUYA RASTLANMADIAdli Tıp Kurumu'nun raporuna göre 'kalp ritm bozukluğu' nedeniyle ölen genç diyetisyenin DNA ve kan örneklerinde

Otopsi raporu açıklandı! İşte kesin ölüm nedeni

Ezgi Mola, Ceyda Düvenci gibi birçok ismi zayıflatan ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun kesin ölüm raporu açıklandı.

UYUŞTURUCUYA RASTLANMADI

Adli Tıp Kurumu'nun raporuna göre 'kalp ritm bozukluğu' nedeniyle ölen genç diyetisyenin DNA ve kan örneklerinde ise herhangi bir uyuşturucuya rastlanmadığı ifade edildi.

Evinde ölü olarak bulunan Yelda Kahvecioğlu'nun ön otopsi raporunda sol kolunda bir adet muhtemel enjeksiyon izine rastlandığı bilgisine yer verilse de adli tıp raporunda bu izin enjeksiyon izi olmadığı ifade edildi. Adli Tıp Raporunda Kahvecioğlu'nun vücudunda başkaca bir darp ve kesici delici alet yaralanmasına ilişkin bir iz bulunamadığı belirtildi.

ADLİ TIP DARP YOK DEDİ

İstanbul Etiler Polis Merkezi Amirliği, 1 Mart 2015 günü savcılığı arayarak Ulus'ta oturan Yelda Kahvecioğlu'na 27 Şubat 2015 gününden beri ulaşılamadığını bildirdi. Kapının açılmaması üzerine yakınları tarafından çilingir çağrıldı ve kapı açıldı. İçeri girildiğinde ise yatak odasında Kahvecioğlu'nun cansız bedeni bulundu. Kahvecioğlu'nun ölümünün ardından birçok ünlü sosyal medya hesaplarından üzüntülerini dile getirmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler