Oto hırsızları böyle görüntülendi

İstanbul Beylikdüzü'nde çok sayıda otomobilden hırsızlık yapan çete üyeleri, önce güvenlik kamerasına, ardından polise yakalandı.Edinilen bilgilere göre, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü otomobillerden hırsızlık yapan çete üyelerini kıskıvrak yakaladı. İ

Oto hırsızları böyle görüntülendi

İstanbul Beylikdüzü'nde çok sayıda otomobilden hırsızlık yapan çete üyeleri, önce güvenlik kamerasına, ardından polise yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü otomobillerden hırsızlık yapan çete üyelerini kıskıvrak yakaladı. İ.A. (34) ve Ü.A. (26) isimli zanlılarla ilgili çalışma başlatan polis, şüphelilerin 12 adet otodan hırsızlık, 1 adet evden hırsızlık ve 1 adet silahla tehdit olaylarına karıştığını tespit etti. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ŞÜPHELİLER KAMERADA

Otomobilden hırsızlık yapan zanlılar güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde zanlılar araçlarını park ederek sokakta keşif yapıyor. Daha sonra gözlerine kestirdikleri bir otomobile yaklaşan zanlılar, otomobilin kapısını açarak içinde bulunan değerli eşyaları alarak kaçıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem