Otele Bombalı Saldırı!

Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'daki Splendid Oteli'ne El Kaide'ye bağlı İslami mağrip grubun düzenlediği saldırıda en az 20 kişi hayatını kaybetti. Saldırının düzenlendiği otel BM görevlileri ve yabancılar tarafından tercih ediliyor. Görgü tanıklar

Otele Bombalı Saldırı!

Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'daki Splendid Oteli'ne El Kaide'ye bağlı İslami mağrip grubun düzenlediği saldırıda en az 20 kişi hayatını kaybetti. Saldırının düzenlendiği otel BM görevlileri ve yabancılar tarafından tercih ediliyor.

Görgü tanıkları, bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından otelin önünde yüzü maskeli silahlı kişilerin ateş açarak oteli bastığını ve bazı kişileri rehin aldığını ileri sürdü.

Daha önce edinilen bilgilerde, uluslararası havaalanı yakınlarında bulunan 4 katlı Splendid Otel'inin hemen dışında bomba yüklü 2 aracın infilak ettiği, maskeli 3-4 kişinin otele girdiği ve güvenlik güçleriyle saldırganlar arasında çatışma çıktığı belirtilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya