ÖSYM’den ’e-YDS’ açıklaması

ÖSYM, Elektronik Yabancı Dil Sınavına (e-YDS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. ÖSYM'den yapılan açıklamada, 23 Ocak 2016 tarihinde, saat 14.00'te yapılacak olan e-YDS'ye başvuran adayların,

ÖSYM’den ’e-YDS’ açıklaması

ÖSYM, Elektronik Yabancı Dil Sınavına (e-YDS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığını açıkladı.

ÖSYM'den yapılan açıklamada, 23 Ocak 2016 tarihinde, saat 14.00'te yapılacak olan e-YDS'ye başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandığı belirtilerek şöyle denildi:

"Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir. e-YDS elektronik ortamda yapılacağından, adayların sınavda uygulanacak ara yüzleri sınav öncesinde tanıması ve sisteme aşinalık kazanması amacı ile bir deneme e-sınavı hazırlanmıştır. Bu sınavlara katılacak adayların sınavdan önce deneme sınavından yararlanmaları önemlidir. Adaylar, Deneme e-Sınav Uygulamasına aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir."

(iHA)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim