Ortahisar'dan sanata tam destek!

Trabzon Sanatevi Yürütme Kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.Trabzon Sanatevi Başkanı Adnan Taç, yürütme kurulu üyeleri Kenan Atalay, Mehmet Kuvvet ve Haydar Çoruhlu’nun bulunduğu ziyarette, Trabzon’un

Ortahisar'dan sanata tam destek!

Trabzon Sanatevi Yürütme Kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.

Trabzon Sanatevi Başkanı Adnan Taç, yürütme kurulu üyeleri Kenan Atalay, Mehmet Kuvvet ve Haydar Çoruhlu’nun bulunduğu ziyarette, Trabzon’un kültür ve sanat hayatına yönelik olumsuz gelişmeler ve son olarak Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan sahnesinin bulunduğu parselin satışa çıkarılmasına yönelik olan kaygılar görüşüldü.  

Görüşmede ayrıca, 13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Trabzon Sanatevi tarafından organize edilecek olan 6. Sanat Günleri için Ortahisar Belediyesi’nden destek istendi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’un geçmişinden bu güne taşıdığı kültür ve sanat kenti duruşuna katkı sağlayacak, destek olacak gayret içerisinde olacaklarını, bunu sözde değil özde yapacaklarını belirterek, kültür ve sanat etkinliklerini önemsediklerini, bu nedenle Trabzon Sanatevi’ni ve organize edeceği 6. Sanat Günleri’ne her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.  

Başkan Genç ayrıca, Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi’nin bulunduğu parselin satışının durdurulması ve Kültür Bakanlığı’na devri konusunda ilgili kurumlara Ortahisar Belediyesi olarak yazılar yazdıklarını ve takipçisi olacaklarının da altını çizdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel