Ortahisar’da “Gümrüküoğlu” tartışması!

Haber61/ Haber Servisi -  Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi’nin eylül ayı ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi.Toplantıda Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile CHP Grup Başkan Vekili Turgay Şahin arasında yaşanan ilginç diyaloglar gergin anlar

Ortahisar’da  “Gümrüküoğlu”  tartışması!

Haber61/ Haber Servisi -  Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi’nin eylül ayı ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi.

turgay-sahin.jpgToplantıda Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile CHP Grup Başkan Vekili Turgay Şahin arasında yaşanan ilginç diyaloglar gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Hatta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun ismi bir anda gündeme oturdu. Şahin, Gümrükçüoğlu’nu Erdoğdu’nun Tanjant yolu bağlantısının zamanında bitirmemesi nedeniyle eleştirdi, Başkan Genç ise topu karayollarına attı.

ISRAR ETTİM DİNLEMEDİ

Şahin, “Ben bundan 1,5 yıl önce sayın Gümrükçüoğlu’na dedimki, “Bakın burası çok yavaş ilerliyor. Bu şekilde bitmeyecek” O da sinirlenerek bana, “Hayır bu yol bitecek” dedi. Ben ısrar edince, “Hayır bitecek, hatta burada söylüyorum, 2014 yılı sonuna kadar bitecek” cevabını verdi.

ahmet-metin-genc.jpgBende o zaman şunu demiştim;”Siz burayı 2014 sonuna kadar bitirin bende adımı değişeceğim” dedim. Şimdi gelinen noktada yolun sadece yüzde 40’ı ancak bitti. Yerel seçime bir ay kala göstermelik bir çalışma yapıldı, seçimden sonra tam 6 aydır hiçbir çalışma yok. Adeta trafik insanlar azap çekiyor” şeklinde çıkıştı.

Başkan Genç de Başkan Gümrükçüoğlu’nu savunarak, “Karayollarında ödeneklerde sıkıntı yaşanıyor. Başkan Gümrükçüoğlu’nun elinde olan bir şey yok” diyerek karşılık verdi. Daha sonra gündem maddelerine geçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel