Ortahisar'da görev dağılımı yapıldı

ORTAHİSAR’DA GÖREV DAĞLIMI Ortahisar Muhtarlar Derneği görev dağılımı yaptı Trabzon Ortahisar Muhtarlar Derneği seçimi geçtiğimiz günlerde yapılmış Selami  Durmuş ile Hikmet Mısır’ın yarıştığı seçimlerin galibi Dolaylı Köyü Muhtarı Selami Durmuş olmuştu. 

Ortahisar'da görev dağılımı yapıldı

ORTAHİSAR’DA GÖREV DAĞLIMI 

Ortahisar Muhtarlar Derneği görev dağılımı yaptı Trabzon Ortahisar Muhtarlar Derneği seçimi geçtiğimiz günlerde yapılmış Selami  Durmuş ile Hikmet Mısır’ın yarıştığı seçimlerin galibi Dolaylı Köyü Muhtarı Selami Durmuş olmuştu. 

Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş yönetimi ile ilk toplantısı yaptı ve yöne yöhnetimin Trabzon’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Ortahisar Muhtarları olarak mahallelerin ve ilçenin sorunlarını en bilen kişilerin muhtarlar olduğunu belirten Durmuş ‘Halkımızın sandıkta bize göstermiş olduğu teveccüh, muhtarlarımızın bizlere verdiği bu sorumluluk ne kadar önemli bir görevi yürütmekte olduğumuzu bizlere bir kez daha gösterdi. Mahallelerin sesi olan muhtarlarımız ile halkımızın daha refah bir şekilde yaşayabilmesi için gerek yerel yönetimlerle gerekse bürokrasi ile uyum içinde güzel hizmetler yapacağız’ ifadelerini kullandı. 

Görev dağılımının yapıldığı bu toplantıda görevlendirme şu şekilde oldu. 

Başkan: Selami Durmuş (Dolaylı Mahallesi Muhtarı) 

Başkan Yardımcısı: Turgut Alemdar (Gölçayır)

Başkan Yardımcısı: Dursun Kara (Yalı Mahallesi) 

Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü: Muhittin Eyüboğlu (1 nolu Beşirli Mahallesi) 

Sayman: Neşat Aydın(Kozluca Mahallesi)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel