Ortahisar Başkanının ilk bayram mesajı

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar temenni ettiğini söyledi. Başkan Genç, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şöyle dedi; “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı

Ortahisar Başkanının ilk bayram mesajı
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar temenni ettiğini söyledi. Başkan Genç, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şöyle dedi;
 
“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı şerifi millet olarak birlikte idrak etmenin hazzını yaşadık, oruçlarımızı tuttuk, zekatlarımızı ve fitrelerimizi verdik. Rabbim tüm bu ibadetlerimizi kabul etsin, mükafatını ebedi dünyada almayı nasip etsin. Ne mutlu ki yüz yıllardır İslam sancağı altında hür bir ülkede yaşıyoruz. Ekonomik olarak açta açıkta kalanı olmayan bir ülkedeyiz.Gerek devletimiz gerekse hayır sahiplerimiz bu ramazanda da düşkünü, yardıma muhtaç olanı korudu, gözetti. Sofrasını, ekmeğini paylaştı.
 
Millet olarak bize yakışır bir şekilde Ramazan ayını geride bıraktık ve sonunda rabbim bizleri bayrama kavuşturdu. Ben başta Ortahisarlı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek ramazan bayramını kutluyorum. Bayramın hayırlara, kardeşliğe, barışa ve kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyorum. Başta İslam için ve vatan için şehit düşen tüm müminlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bu mübarek bayramda ramazan sofralarını bize zehir eden İsrail’in zulmünün de sona ermesini Allah'tan niyaz ediyorum. Tüm hemşerilerimin ve tüm İslam ülkelerinin akan kan karşısında tepki göstermesini, en azından buğzetmesini temenni ediyorum. Başta Filistin olmak üzere Suriye, Arakan ve dünyanın farklı yerlerinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimin felaha kavuşmaları duası ile Ramazan bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler