Örs 'Önce büyük kulüp olmanın gereğini...'

Trabzon'un önde gelen isimlerinden MHP'den adaylığını Trabzon'un Büyükşehir Belediye Başkanı olmak için koyan lakin Orhan fevzi Gümrükçüoğlu'nun kazanmasıyla bgaşkanlık koltuğuna oturamayan Hüseyin Örs, Trabzonspor-Rostov maçı öncesinde yaşanan sıkıntılar

Örs 'Önce büyük kulüp olmanın gereğini...'
Trabzon'un önde gelen isimlerinden MHP'den adaylığını Trabzon'un Büyükşehir Belediye Başkanı olmak için koyan lakin Orhan fevzi Gümrükçüoğlu'nun kazanmasıyla bgaşkanlık koltuğuna oturamayan Hüseyin Örs, Trabzonspor-Rostov maçı öncesinde yaşanan sıkıntılar hakkında yorum yaptı.
 
'Bize Her Yer Trabzon da...' başlığı ile facebook hesabından şu metni yayınladı;
 
'UEFA Avrupa Ligin'de oynayacağımız Rostov maçına 2 saat kala maçın TV'den yayınlanıp-yayınlanmayacağı belli olmadı.Haber sitelerimiz, medyamız saat saat farklı duyurular yapıyor. Trabzonspor resmi sitesinde tek cümlelik bir açıklama geldi: "Rakibimiz Rostov kulübünün, Rusya'daki Rus yayıncı kuruluşla yaşadığı sorun nedeniyle maçın naklen yayını olmayacaktır." Milyonlarca Bordo-Mavi sevdalısının sabırsızlıkla izlemeyi beklediği bir müsabakanın naklen yayını konusundaki belirsizlik, başka kulüplerde yaşanır mıydı ya da yaşansa ne olurdu?
 
Hemen aklıma gelen bir hususu paylaşıyorum. 
-Trabzon'da Rus Konsolosluğu var. Konsolosluk ile önceden temas kurulup, bu sorunun çözümü için diplomatik yönden katkıları istendi mi? 
-Rostov Kulübü ile bu konu hakkında önceden bir görüşme yapıldı mı?
Maçın naklen sorunu ile ilgili yaşanan karmaşayı Rostov'u suçlayarak, "TV8'in patronu Acun Fenerli, o yüzden maçı yayınlamıyor " kolaycılığına kaçarak ortadan kaldıramayız.
Önce Büyük Kulüp olmanın gereklerini yerine getireceğiz.
Bize her yer Trabzon olmaya Trabzon da...
Oy Trabzon Trabzon.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor