Örs: Kimse TS'yi kullanmasın

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs Ankara'da düzenlenen Trabzon günlerinde Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Örs: Kimse TS'yi kullanmasın

Çok güzel bir gün yaşadığını belirten Örs, "Bu organizasyon çok güzel gayet iyi. Çok güzel bir gün yaşıyoruz. Seçim iyi gidiyor. Seçim kampanyasına başlarken erken kalkan yol alır dedik ve görüyüruz ki önemli bir yol katettik. İyi gidiyor. Trabzon'a yakışır bir seçim olacak. Çok iddialıyız" dedi.

KUPAMIZ NEREDE?

Hüseyin Örs Trabzonpor'un Trabzon'un üst kimliği olduğunu ifade ederek, "Ben kimse Trabzonspor'u siyasi olarak kullanmasın diyorum. Şike yapılmış, şikeciler yakalanmış, TFF kupayı vermemek için direniyor. Hala daha kupa üzerinde siyaset yapanlara söylüyorum. Kupamız nerede. Şikecilerle kulüpleri ayıran yasayı gece yarısı geçirdiler. Bu yasa ile şikeyi Aziz Yıldırım'ın üzerine yıkıp Fenerbahçe'yi kurtarmaya çalıştılar. Ak Parti'nin çekimser oyu veren vekilleri var. Bir taneside evet oyu vermiş. Gece yarısı o yasaya red oyu veren bir kişi var o da Koray Aydın. Hiç kimse Trabzonspor siyasi emelleri için kullanamaz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel