Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun toplantısında gergin anlar

internet sitesinde köşe yazarlığına devam eden Osman Cudi Yılmaz ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu arasında yine ‘su’ tartışması yaşandı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun toplantısında gergin anlar
Haber61 / Haber Servisi Son genel seçimlerde CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in basın danışmanı olarak görev alan ve bir internet sitesinde köşe yazarlığına devam eden Osman Cudi Yılmaz ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu arasında yine ‘su’ tartışması yaşandı.

2 yılını anlattığı basın toplantısında bir belge gösteren Cudi Yılmaz, “2012 yılından elimde bir belge var. Bazı maddeler Samsun Hıfzısıhha raporunda çözümlenmedi diyor. Anal,iz edilmedi diyor” dedi.

Bunun üzerine Başkan Gümrükçüoğlu, elindeki dosyayı kaldırarak, “Bakın elimde tüm maddeler var. Tüm maddelerle ilgili sonuçlar var. Bu işi resmi kurumlar yapar. Kuralına kaidesine uygun eğitilmiş insanlar yapar. O sizin dediğiniz kimse bilim adamları gelsin benim kapım açık. Gelsinler konuşalım” diyerek cevap verdi.

Osman Cudi Yılmaz yine itiraz etmesi üzerine Başkan,”Genel Müdüre söylüyorum numunelerin alınışında gözlemci olarak bulunun. O profesörü de yanınıza alın” derken “Afaki konuşmayın” diyerek çıkıştı.
Bunun üzerine Yılmaz, “Afaki değil efendim” diyerek cevap verdi.

Devamında Başkan Gümrükçüoğlu, “Ben musluklardaki suyu açıp ped şişe sulardan daha güvenli içiyorum” dedi.

Ardından katı atıkların Yomra ve Kutular’dan gelen atıkların denize boşaltıldığıyla ilgili sorulara yanıt verdi. 

KİMSE AMİRİM DEĞİL!

Cudi Yılmaz buradada, “Katı atıklar deşarj olmadan temizlenmeden burada denize karışıyor. Gelin birlikte inceleyelim” demesi üzerine, Başkan Gümrükçüoğlu, “Kimse benim amirim değil. Ben kanunları çok iyi bilirim. Benim amirim iç işleri bakanlığıdır. Ben görevime kimseye karıştırmam. Sonuçlarını açıklarım” diyerek sert çıktı.

SÖYLENTİLERE CEVAP VERDİ

Sağlığı yerinde değil, önümüzdeki dönem yok” söylentilerine de cevap veren Başkan Gümrükçüoğlu, “Ben her zaman milletin hizmetkarlığına adayım. İyi de sağlıklıyım. 90 yaşına kadar Allah ömür vermişse yine de hizmet ederim. Meşakkatli bir hizmet ama hizmetlerin en güzeli” diyerek cevapladı.

ŞEHİR HASTANESİ İÇİN KANUN ÇIKACAK

Akyazı’da yapımı süren Trabzonspor Stadyumu’nun hemen yanında Şehir Hastanesi yapılması için kanun çıkarılıp çıkarılmayacağı konusunda soruya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu,”Kıyı Kenar Çizgisi kanununa madde konacak. Bunla ilgili hazırlık yapıyor. Trabzon Milletvekillerimiz tarafından Kanunlar Komisyonuna girişim yapıldı” dedi.

HAFİF RAYLI SİSTEM PROJE ÇALIŞMASI BAŞLADI

Başkan Gümrükçüoğlu, “Hafif Raylı Sistem’in proje çalışmasını başlattım. Etap etap bu proje hayata geçecektir. Sabah 8-9, Akşam 17-19 saatleri arasında yolcu kapasitesi düşükse kredi alamıyoruz. Lakin projemizi tamamlayalım diğer kaynaklarımla olabilir eğer kredi vermezseler” dedi.

ARACINI BIRAKAN CEZAYI YER

Kunduracılarda yaşanan trafik sorunuyla ilgili Başkan Gümrükçüoğlu, kameralı gözlem ihalesinin bu sabah çıktığını ifade ederek, “ Aracını yolun kenarında bırakacak olan cezayı ödeyecek. Kameralarımızla tespit edilecek. İnat ederse bir araba bedelini 1-2 senede karşılar, öder” dedi. Kunduracularda minibüslerle ilgili, “Her mahalle durağında bir minibüs duracak. Sıralanırsalar ardı ardında cezayı yiyecek” şeklinde konuştu.

18 UYGULAMASI 

18 uygulamasıyla arazisinin bir kısmı elinden giden vatandaşlara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, “ Vatandaşlarımız şikayet etmesinler. 1500 m2 200 milyarsa bugün onun 500 m2 karesini alırsak o 1000 m2 200 değil 400 edecek. Toplum adına ülke adına 18 uygulamasına hiçbir hemşerimiz karşı çıkmasın” diyerek seslendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler