Orduspor'un başına Trabzonlu hoca mı geçiyor?

Orduspor'un teknik direktörlük teklifi götürdüğü Trabzonlu teknik direktör Metin Diyadin, bu konuda olumlu düşünmediğini söyledi. Diyadin, basına yaptığı açıklamada, Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri ile yolların ayrılmasının ardından kulüp yönetim

Orduspor'un başına Trabzonlu hoca mı geçiyor?
Orduspor'un teknik direktörlük teklifi götürdüğü Trabzonlu teknik direktör Metin Diyadin, bu konuda olumlu düşünmediğini söyledi.
 
Diyadin, basına yaptığı açıklamada, Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri ile yolların ayrılmasının ardından kulüp yönetimi tarafından kendisine teklif getirildiğini belirtti. 
 
Yönetimden Adem Türkmen ile bir süre görüştüklerini ancak kararının olumsuz olduğunu ifade eden Diyadin, şunları kaydetti:
 
"Orduspor'un teklifi konusunda şu an için olumlu düşünmüyorum. Daha önce Ordu'da ve Orduspor'da güzel şeyler yaşadık. Açıkçası Orduspor'a ve Ordu'ya sempatim de var. Orada sevildiğimi de biliyorum. Bu konuda hiç sorun yok. İnşallah bir gün yeniden olacak ama şu an için değil. Takımdan ayrılan Erkan Sözeri de benim arkadaşım. Olumsuz olmasındaki sebepler arasında bu da var. Açıkçası son bölümde 2-3 maç almak çok uygun değil. Benim karakter yapıma ters. Prensip ve profesyonellik anlamında bugün tarihi itibarıyla çok zor."
 
Diyadin, Orduspor yönetimine tekliften dolayı teşekkür ederek, "İnşallah Orduspor iki sene önce yaşadıklarını bu sezon yeniden yaşar ve Süper Lig'e çıkar. Bunu gönülden istiyorum" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor