Orduspor'a büyük şok

Orduspor Kulübü tarafından işletilen otopark, sözleşme hükümlerinin yerine getirilmemesi üzerine Büyükşehir Belediyesi tarafından geri alındı.  Orduspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Bugün Orduspor Kulübü'nün işlettiği Cumhuriye

Orduspor'a büyük şok
Orduspor Kulübü tarafından işletilen otopark, sözleşme hükümlerinin yerine getirilmemesi üzerine Büyükşehir Belediyesi tarafından geri alındı. 
 
Orduspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Bugün Orduspor Kulübü'nün işlettiği Cumhuriyet Otoparkına Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin talimatı üzerine Altınordu Kaymakamlığı, emniyet mensupları ve belediye zabıta ekipleri tarafından tahliyesi için gelindiği belirtildi.
 
Söz konusu görevlilere tahliye işleminin durdurulmasına ilişkin Ordu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin ilgili sayılı ihtiyati tedbir kararının sunulmasına rağmen, tahliye işlemlerinin devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Bu ihtiyati tedbir kararına rağmen tahliye işlemi devam etmiştir. Bunun üzerine ikinci kez Ordu 2. Sulh Hukuk Mahkemesinden ihtiyati tedbir kararı alınmıştır. Kararın verildiği ve görevlilere ibraz edileceğinin ifade edilmesine rağmen öğle tatili sonrası mesainin başlaması beklenmeden apar topar tahliye işlemi hızlandırılmıştır. Bugün itibariyle Cumhuriyet Otoparkı Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan OR-BEL şirketi tarafından işletilecektir."
 
ORDUSPOR ZOR GÜNLER YAŞAMAKTADIR
 
Açıklamada, Orduspor'un ekonomik sorunlarının olduğu da belirtilerek şöyle devam edildi:
 
"Şehrimizin en büyük markası olan Orduspor, tüm kamuoyunun da malumu olduğu üzere zor günler yaşamaktadır. Bir spor kulübü olarak şehrinin tanıtımına ve ekonomisine en büyük desteği veren sivil toplum örgütüdür. Kulüp olarak şehrimize yaptığımız bu katkıyı yalnız bırakılsak da sürdürmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Zira aslolan Orduspor, Orduspor camiası, Ordu şehri ve büyük Orduspor taraftarıdır. 1967’den günümüze kadar yaşayan ve bu şehrin en kıymetlisi olan Orduspor, bu zor günleri doğmuş olduğu şehrin kendi öz değerlerinden mahrum bırakılsa da aşacaktır. Ordusporumuz adına Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin almış olduğu bu üzücü kararı ve uygulamayı kamuoyunun takdirine sunuyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler