Ordu'da teslim olmamak için...

Ordu’nun Perşembe ilçesi Medreseönü Mahallesi’nde, ‘çıkar amaçlı suç örgütüne üye olmak, nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından aranan Mehmet Kahraman(64), polis ve jandarma ekiplerine teslim olmamak için tabancayla intihar etti.Edinilen bilgiye göre, İsta

Ordu'da teslim olmamak için...

Ordu’nun Perşembe ilçesi Medreseönü Mahallesi’nde, ‘çıkar amaçlı suç örgütüne üye olmak, nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından aranan Mehmet Kahraman(64), polis ve jandarma ekiplerine teslim olmamak için tabancayla intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul ve Türkiye'nin farklı illerinde dolandırıcılık suçlarından aranan ve suç örgütü üyesi olduğu ileri sürülen Ordu’nun Çamaş ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Mehmet Kahraman’ı yakalamak için polis ve jandarma ekipleri operasyon düzenledi. Medreseönü Mahallesi Sahil Caddesi’nde kiralık olarak kaldığı evde polis ve jandarma ekiplerine teslim olmak istemeyen Mehmet Kahraman, tabancayla intihar etti. Polis ve jandarma ekipleri olay yerinin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Mehmet Kahraman’ın cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kururu’na sevk edildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattılar.

Çevredeki vatandaşlar, Mehmet Kahraman’ın 3 aydır Medreseönü Mahallesi’nde yaşadığını, kendi halinde bir insan olduğunu ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler