Ordu'da polisler şikayetçi!

Ordu'nun Fatsa Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk asayiş ihbarlarının büyük bir çoğunluğunun asılsız olduğunu belirtti.Özterk, yaptığı açıklamada, asılsız ihbarlardan dolayı emniyet ekiplerinin boş yere meşguil edildiiğini söyledi.Gelen bütün ihbarları d

Ordu'da polisler şikayetçi!

Ordu'nun Fatsa Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk asayiş ihbarlarının büyük bir çoğunluğunun asılsız olduğunu belirtti.

Özterk, yaptığı açıklamada, asılsız ihbarlardan dolayı emniyet ekiplerinin boş yere meşguil edildiiğini söyledi.

Gelen bütün ihbarları değerlendirdiklerini kaydeden Öztürk, ''Asılsız ihbarlardan dolayı ekiplerimiz boş yere meşgul oluyor. Bu sefer ihtiyaç sahibi yerlere ekip sevk etmekte zorlanıyoruz . Asılsız ihbarlardan dolayı asıl ihtiyaç sahiplerini mağdur etmiş oluyoruz. Vatandaşlarımızda bu konuyu hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Asılsız ihbarlarda da savcılık kanadıyla bir inceleme başlatılıyor ve gereken neyse yapılıyor. Gelen ihbarları en hızlı şekilde değerlendiriyoruz ve konuya hakim ekipleri olay yerine sevk ediyoruz. Sonuçta bizler insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz, biz işimizi sadece meslek olarak görmüyoruz. İnsanların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel