Ordu'da mantar öldürdü!

Ordu'da yedikleri mantardan zehirlenen iki kişi öldü, bir kişi tedavi altına alındı.Mesudiye ilçesi Akkırık Mahallesi'nde bahçeden toplanan mantardan yapılan yemekten yiyen Hüseyin Usta (60), eşi Sultan Usta (59) ile akrabaları Emine Usta (72) bir süre so

Ordu'da mantar öldürdü!

Ordu'da yedikleri mantardan zehirlenen iki kişi öldü, bir kişi tedavi altına alındı.

Mesudiye ilçesi Akkırık Mahallesi'nde bahçeden toplanan mantardan yapılan yemekten yiyen Hüseyin Usta (60), eşi Sultan Usta (59) ile akrabaları Emine Usta (72) bir süre sonra rahatsızlandı.

Yakınları tarafından Mesudiye Devlet Hastanesine kaldırılan 3 kişiden Hüseyin Usta ile eşi Sultan Usta ilk müdahalenin ardından kent merkezindeki özel bir hastaneye, Emine Usta ise Ordu Devlet Hastanesine sevk edildi. 

Hüseyin Usta ile Emine Usta müdahaleye rağmen kurtarılamadı, Sultan Usta'nın ise yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. 

Hastane yetkilileri Sultan Usta'nın karaciğerinde hasar meydana geldiğini, bu nedenle Ankara'ya sevk edileceğini belirttiler. 

Hüseyin Usta ile Emine Usta'nın cesetlerinin otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderileceği kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler