OR-Gİ'ye havadan bakış!

Ordu ve Giresun illerine ortak hizmet vermek amacıyla 22 Temmuz 2011 tarihinde temeli atılan Ordu-Giresun Havaalanı, uçaktan böyle görüntülendi.  Denize dolgu yapılarak inşa edilen Avrupa’nın tek, dünyanın üçüncü deniz üzerine yapılan havaalanı olan Ordu-

OR-Gİ'ye havadan bakış!
Ordu ve Giresun illerine ortak hizmet vermek amacıyla 22 Temmuz 2011 tarihinde temeli atılan Ordu-Giresun Havaalanı, uçaktan böyle görüntülendi. 
 
Denize dolgu yapılarak inşa edilen Avrupa’nın tek, dünyanın üçüncü deniz üzerine yapılan havaalanı olan Ordu-Giresun Havaalanı, hizmete girmek için gün sayıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı planlanan ve pist uzunluğu 4 km olarak inşa edilen havaalanının halen terminal binası inşaatı sürüyor. Eylül ayında ilk uçağın inmesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hizmete girmesi planlanan Türkiye’nin prestij projelerinden olan havaalanı binlerce metre yüksekten Trabzon-İstanbul seferini yapan bir yolcu uçağından fotoğraflandı. Fotoğraf, Karadeniz’de coğrafi şartlar sebebiyle düz alanın bulunmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler