Onur'un umudu var

Kötü bir sezon geçiren Trabzonspor'da kaptan Onur Kıvrak gelecekten umutlu.   Karadeniz temsilcisinin bu tip zor günleri aşabildiği için büyük takım olduğunu söyleyen deneyimli kaleci, bu yolda en büyük destekçilerinin ise her zamanki gibi Bordo-Mavili ta

Onur'un umudu var
Kötü bir sezon geçiren Trabzonspor'da kaptan Onur Kıvrak gelecekten umutlu.
 
Karadeniz temsilcisinin bu tip zor günleri aşabildiği için büyük takım olduğunu söyleyen deneyimli kaleci, bu yolda en büyük destekçilerinin ise her zamanki gibi Bordo-Mavili taraftarlar olacağını belirtti.
 
50. yılın tüm camiayı kenetlemesi gerektiğine dikkat çeken kaptan Onur, yakın çevresi aracılığı ile şu mesajları paylaştı: “Evet, bize hiç yakışmayan, çok kötü bir sezon geçiriyoruz. Ancak bunda bizim hatalarımız kadar aleyhimize hataların da rolü çok büyük. Yeni sezon öncesinde hepsine bir sünger çekmeliyiz. Camiamız yaşanan her şeyi bir kenara bırakmalı, küskünlükleri, eski hesapları unutmalı ve bir an önce yeni sezonda takımın çevresinde kenetlenmeli.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor