Onur'dan kriz açıklaması!

Trabzonspor'da Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın kadro dışı kalmasının ardından yaşanan kriz sonrasında başarılı file bekçisi yazılı bir açıklama yaptı.Onur yaşananlar için Trabzonspor Camiasından özür diledi. Açıklamada Sportif direktör başkan ve teknik direkt

Onur'dan kriz açıklaması!

Trabzonspor'da Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın kadro dışı kalmasının ardından yaşanan kriz sonrasında başarılı file bekçisi yazılı bir açıklama yaptı.

Onur yaşananlar için Trabzonspor Camiasından özür diledi. Açıklamada Sportif direktör başkan ve teknik direktör ile  ilgili olarak herhangi bir ifade yer almaması dikkat çekti.

Onur, yaptığı açıklamada "Ülkemizin bulunduğu bu hassas dönem içerisinde büyük bir onur ile görev yaptım yaptığım Trabzonspor Kulübü’nde meydana gelen ve yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan fakat her halükarda tarafımca da tasvip edilmeyen yaşanmış olan hadiseler sebebiyle başta Trabzonspor camiası olarak tüm kamuoyundan özür dilerim" ifadelerine yer verdi. 

İşte O Yazılı  Açıklama...

clp17zawcaawcyr.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor