Onur'dan bomba sözler: Başka bir takıma...

Onur, Türkiye'ye dönerken küçük bir tartışmanın ardından kadro dışı bırakılmasının zoruna gittiğini belirtti. Milli eldiven, "9 yıldan beri buranın ekmeğini yiyorum. Ufacık bir şeyden kadro dışı kalmak farklı bir duygu. Süleyman Hurma ile aramızda bir tar

Onur'dan bomba sözler: Başka bir takıma...
Onur, Türkiye'ye dönerken küçük bir tartışmanın ardından kadro dışı bırakılmasının zoruna gittiğini belirtti. Milli eldiven, "9 yıldan beri buranın ekmeğini yiyorum. Ufacık bir şeyden kadro dışı kalmak farklı bir duygu. Süleyman Hurma ile aramızda bir tartışma geçti kadro dışı bırakıldığım bana söylendi. Ben de İzmir'e giderek gelişmeleri takip edeceğim. Ancak süreç neyi getirir bilemiyorum. Zaten zamanı geldiğinde gerekli açıklamayı yapacağım. Ben diğerleri gibi açıklama yapmadan kaçmam" diye konuştu. 
 
Para asla sorun değil 
Onur, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisine sahip çıkıp çıkmaması konusunda ise "Başkanım bana 'konuşuruz' dedi. Nasıl bir tavır sergileyeceğimi inanın ben de bilmiyorum. Çok karışık duygular. Bir tarafta Trabzonspor diğer tarafta diğer şeyler. Şimdi İstanbul'a ordan da İzmir'e gideceğim. Kendi söylemiş ya (Süleyman Hurma) izin verdik Onur'a diye. İzin yapayım öyleyse. Herhangi bir kulübe gitme niyetim yok. Benim karakterim belli. Ben gitmek istesem 7 milyon euro'luk maddeyi kaldırmazdım. Öyle karakterde bir insan olmadım. Hatta ben 1 yıl paramı almadığım zaman oldu ama hiç bir zaman bundan şikayetçi olmadım, ağzımı açmadım. Para konusunda tartışma yapacak en son insanım" dedi. 
 
Beni karşılamasınlar 
Onur, sportif direktör Süleyman Hurma'nın yürüyüşüne karıştığını ve bu nedenle tartıştıkları yönündeki iddia üzerine ise "Ben haksızlık olursa başkaldırırım. Ben İzmir'den gelirken arkamda ne dayım ne amcam vardı, tek başıma buraya geldim. Haksızlığa asla tahammül etmem. Eğer olursa tek başıma giderim. Olmazsa gelir bir açıklama yaparım ve vedalaşırım. Taraftarımız lütfen beni İstanbul'da karşılamasın. Maçımız var takım etkilenmesin" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor