Onur 'Trabzonsporlu büyütüldüm ama...'

CHP  İstanbul Milletvekili Melda Onur, Radyospor'da Loca programına konuk oldu. Emir Ekşioğlu ve Özge Şen'in sorularını yanıtlayan Onur, program sonunda Şebnem Ferah'ın Sil Baştan şarkısını söyledi. Bu programda Melda Onur, Trabzonsporlu büyütüldüğü ama B

Onur 'Trabzonsporlu büyütüldüm ama...'
CHP  İstanbul Milletvekili Melda Onur, Radyospor'da Loca programına konuk oldu. Emir Ekşioğlu ve Özge Şen'in sorularını yanıtlayan Onur, program sonunda Şebnem Ferah'ın Sil Baştan şarkısını söyledi. Bu programda Melda Onur, Trabzonsporlu büyütüldüğü ama Beşiktaşlı olduğunu dile getirdi.
 
İşte Melda Onur'un o sözleri;
 
'Trabzonsporlu olarak büyütüldüm...'
 
Babam Trabzonsporlu ve ben de bu yüzden ileri yaşlarıma kadar Trabzonsporlu olarak büyütüldüm. Ama babam İstanbul takımları arasında da benim gibi Beşiktaş'ı destekler sadece Trabzonspor-Beşiktaş maçlarında Trabzonspor'u destekler. Ben de öyleyim, Trabzonspor-Beşiktaş maçlarında kim kazanırsa kazansın üzülmüyorum.
 
emir.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor