Onur son noktayı koydu!

Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, Galatasaray’a transferi konusunda çıkan dedikoduları, performansı ve geleceğe dair düşüncelerini açıkladı. Başarılı kaleci Trabzon’da çok mutlu olduğunu belirtti ve “Trabzon’da keyfim yerinde, hiçbir sorun

Onur son noktayı koydu!

Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, Galatasaray’a transferi konusunda çıkan dedikoduları, performansı ve geleceğe dair düşüncelerini açıkladı. Başarılı kaleci Trabzon’da çok mutlu olduğunu belirtti ve “Trabzon’da keyfim yerinde, hiçbir sorunum yok. Gitmeye de niyetim yok. Bu kadar açık konuşuyorum. 6 yıldır Trabzonspor forması giyiyorum. Burada geliştim, sivrildim ve milli takım kalesine kadar yükseldim. Bırakıp gitmek ne demek?” diye konuştu.

‘OYUNA GELMEMEK LAZIM’

Galatasaray’dan teklif almadığını sözlerine ekleyen Onur bu tip haberlerin kasıtlı yapıldığını söyleyerek “Anladığım kadarıyla Trabzonspor kalesi emin ellerde ya, sanırım o yüzden kalemizi düşürmeye çalışıyorlar. Ama bu oyuna gelmemek lazım... 2016 yılına kadar da sözleşmem var. 2016’dan sonra ne olur onu zaten kimse bilemez” dedi.

‘EN İYİ KALECİLER TRABZON’DA’

Tolga Zengin ile kalede müthiş bir ikili olduklarını da belirten Onur Kıvrak, sözlerini şu şekilde bitirdi: “Bana göre Türkiye’nin en kaliteli iki kalecisi Trabzonspor’da. Doğal olarak bu ekibi nasıl bozarız hesabı var. İlk kez konuşuyorum çünkü doluyum. Bizim havamızı kimse bozamaz. Kovulmadığım sürece bir yere gitmem.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler