Onur Recep Kıvrak'a destek veren kadro dışı kalıyor

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’da baş gösteren Onur krizi sonrası kulüpte bir türlü sular durulmuyor. Art arta patlak veren olayların arkasında Onur’u destekleyen futbolcularında kadroya alınmama tehlikesinin olduğu dikkatlerden kaçmadı.İddiya göre;

Onur Recep Kıvrak'a destek veren kadro dışı kalıyor

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’da baş gösteren Onur krizi sonrası kulüpte bir türlü sular durulmuyor. Art arta patlak veren olayların arkasında Onur’u destekleyen futbolcularında kadroya alınmama tehlikesinin olduğu dikkatlerden kaçmadı.

İddiya göre; Kaptan Onur’un kadro dışı bırakılmasından sonra kendisini destek veren ve başta sosyal medya olmak üzere bir çok yerde paylaşım ve fikirlerde bulunan Erkan, Aytaç, Uğur Demirok, bu akşam oynan UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Mekedonya temsilcisi Rabotnicki karşılaşmasında yedek kulübesine mahkum edildiler.

1-558.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor