Onur pes etmedi

Avrupa Ligi'nde 2 Ekim'de oynanan Legia Varşova maçında sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağları kopan kaptan Onur, sağlığına kavuştu.Ameliyat sonrası sezonu kapattığı iddia edilen Onur, 5 ay sonra topla çalışmaya başladı. Kendisine ligin kalan haftaları i

Onur pes etmedi

Avrupa Ligi'nde 2 Ekim'de oynanan Legia Varşova maçında sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağları kopan kaptan Onur, sağlığına kavuştu.

Ameliyat sonrası sezonu kapattığı iddia edilen Onur, 5 ay sonra topla çalışmaya başladı. Kendisine ligin kalan haftaları için de bir hedef koyan Onur, en azından ligin son 2 haftasına yetişmek ve kadroya girmek istiyor. Takım arkadaşlarıyla arasındaki kondisyon açığını kapatmaya çalışan başarılı file bekçisinin geçirdiği ağır sakatlığa rağmen kilo sorununun da bulunmadığı belirtildi.

Onur sakatlık sürecinin çok zor geçmesine rağmen hiçbir zaman pes etmeyi düşünmediğini ifade ederek, "Gerek taraftarlarımızın, gerek ailemin ve gerekse takım arkadaşlarımın desteği her zaman benimleydi. Bu süreç zor oldu ama geçti. Sahalara dönmek için çok çalışıyorum" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor