Onur krizinde son perde!

Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme Turu ilk maçında oynanan Rabotnicki karşılaşması öncesinde Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın kadro dışı bırakılması ile başlayan krizde sona gelindi.Kadro dışı kalmalsının ardından İzmir'e giden Onur, bugün kendi arab

Onur krizinde son perde!

Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme Turu ilk maçında oynanan Rabotnicki karşılaşması öncesinde Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın kadro dışı bırakılması ile başlayan krizde sona gelindi.

Kadro dışı kalmalsının ardından İzmir'e giden Onur, bugün kendi arabası işle Trabzon'a geldi. Trabzon'da yapılan görüşmenin ardından Onur Bordo mavili kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile bir çaıklama yaptı.

Başarılı kaleci yaptığı açıklamada "Süleyman abiyle oturup konuştuk. Bazı şeyler yanlış anlaşıldı. Kamuoyuna yansıyan tarafından dolayı çok üzgünüm ama şuan çok mutluyum. Her konu açıklığa kavuştu. Süleyman abi ve hocam konuyu anlayışla karşıladı. Biz birlikte büyük bir güç olup takım arkadaşlarımla beraber taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler